Wil jij de dartpijlen van Dirk van Duijvenbode?

Dirk van Duijvenbode

Ben jij fan van Dirk van Duijvenbode? En wil jij dit uitstralen door middel van dartpijlen? Dat ben je bij XXLDartshop.nl aan het juiste adres voor dartpijlen van de enige echte Dirk van Duijvenbode. Maar wie is meneer van Duijvenbode? Hieronder lees je alles wat je wilt weten over deze gozer. Voor overige informatie vind je deze meer op de website van XXLDartshop.nl. 

Wie is meneer van Duijvenbode?

Als een echte liefhebber in darten zal je die vraag niet eens voorbij horen komen. Je zult je vast raar opkijken als je die vraag hoort. Want de omgeving waar jij in bevindt, is de vraag niet eens relevant. In plaats van dat het naar wordt gevraagd wie hem nou niet kent. Dan zal het ineens heel anders worden… Hij is wel eens het gespreksonderwerp geweest onderling de darters zelf. We hebben het immers over  Dirk van Duijvenbode. Ook wel bekend als Titan of Aubergenius. De bijnamen draagt  hij bij met alle liefde en dat laat hij ook merken door met aubergines op het veld te komen. 

Carrière 

Na wedstrijden hier en daar, na toeslagen win of verlies en na vallen en opstaan. Dirk van Duijvenbode  speelt sinds 2006 en staat tegenwoordig op de ranking op de 32ste plaats. Eén ding is zeker, Dirk van Duijvenbode kent niks van opgeven en streefde zijn doelen na. Een echte winnaar krabbelt niet terug en dat heeft van Duijvenbode bewezen. Het is een voorbeeld geworden voor vele. En met volle trots kan je dit presenteren door dartpijlen van zijn naam te kopen. Zou jij dit willen?

Dartpijlen van Duijvenbode 

Dartpijlen bestaan uit vier vaste onderdelen: dartpunt, barrel, shaft en flight. De flight is hierdoor vervangbaar en kan je personaliseren hoe jij het wilt hebben. De Dartpijlen van Duijvenbode ken je hierdoor aan zijn flight. De kleuren die erin zijn verwerkt zijn oranje en zwart. Dit is niet voor niks want deze twee kleuren worden ook het meest gedragen door de grote heer zelf. De dartpijlen zijn gemaakt van 90% tungsten en weegt 23 gram. De dartpijlen worden opgedragen door het merk Bull’s. 

Bull’s

Bull’s is een nederlandse A-merk binnen de Dartsport. In het assortiment van XXLDartshop.nl vind je ook vele dartpijlen terug van het merk  Bull’s. Naast Bull’s vind je ook dartpijlen van andere merken zoals McKicks, Robson en Shot. Maar echter onderscheid het merk van andere merken. Ieder heeft zijn eigen specialiteiten waardoor het bijzonder maakt. De dartpijlen zijn gekenmerkt aan verschillende materialen die erin zijn verwerkt. Zo is Tungsten de meest voorkomende materiaal in zijn soort. Deze vind je terug in verschillende dartpijlen in verschillende modellen. Voor een beginnende darter is het vaak aangeraden om eerst te beginnen met minder dan 90% tungsten. Als professional in het vakgebied is het aan te raden om dartpijlen van meer dan 90 % te kopen omdat dit qua dichtheid goed bevalt. Wil jij dartpijlen gemaakt van het materiaal tungsten? Wil jij voorzien van een tungsten dartpijl? Neem dan zeker een kijkje op de website van XXLDartshop.nl en laat je inspireren. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*