Personal coaching Hoofddorp

Logo Physiq

Wilt u graag trainen maar wilt u hulp van een goede personal coach? PhysIQ personal coaching Hoofddorp biedt de beste personal coaches aan. 

personal coach

Mijn ervaringen

Zelf trainde ik al alleen maar ik merkte dat de motivatie niet goed genoeg was, omdat ik niet wist hoe ik sommige opdrachten moest uitvoeren. Toen kwam ik in aanraking met Personal coaching Hoofddorp van PhysIQ. Ik kreeg een voedingsschema met een trainschema met waar ik op moest letten tijdens het eten en welke dagen ik wat kan trainen. Door de personal coachingen ging ik ook steeds meer naar de sportschool, omdat er iemand is die jou aanmoedigt om door te gaan en jou helpt met jouw doelen behalen. En wat extra motivatie kan nooit wat kwaad doen. Als je ook niet weet hoe sommige opdrachten gedaan moeten worden wordt het voor gedaan hoe het wel moet zodat je geen blessures oploopt. 

Interesse? 

Kom gerust een keer langs bij PhysIQ voor meer informatie of als u vragen heeft. U kunt ons ook bellen op het telefoonnummer: 020-2101300 of stuur een mail naar ons: info@physiq.nl. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.