Neem een kijkje op www.30pt.nl voor een goede personal trainer in Arnhem

30PT_slogan-goud

Mijn vriendin wilde goed fitter worden en daarom besloten we ook samen op het internet op zoek te gaan naar een goede personal trainer bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht sprak ons www.30pt.nl het meeste aan.  

Zeer veel informatie over de training op www.30pt.nl

Toen we terecht kwamen op www.30pt.nl kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijk website. Op de website is erg veel ifnraoetmnite vinden over wat de sportschool aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook is er een filmpje op de website te vinden met uitleg over hoe de sportschool te werk gaat. Na het lezen van het informatie en het bekijken van het filmpje besloot mijn vriendin om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

personal training

Kennis gemaakt met haar personal trainer

Tijdens het gesprek werd mijn vriendin erg vriendelijk en uitgebreid door een van de personal trainers te woord gestaan. Tijdens het gesprek werd haar alles uitgebreid en vriendelijk uitgelegd en hebben ze haar persoonlijke doelen besproken en hoe deze behaald zullen worden. Na het gesprek werd er een voedings- en trainingsschema opgesteld en begon ze al erg snel met sporten. We zijn inmiddels een aantal weken verder en mijn vriendin is een stuk fitter en energieker. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over deze sportschool met professionele begeleiding