Meer informatie over personal training in Rotterdam

DB sport

Met een personal training Rotterdam zul je gaan werken aan jouw gezette persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness. Tijdens de training zal er niet alleen focus worden gelegd op de training zelf maar ook op het consumeren van de juiste voeding en het zitten in de juiste houding tijdens het uitvoeren van de oefeningen. 

De personal training van DB Sport 

Met een 1 op 1 personal training zal alle focus geheel op jouw worden gelegd. Zo zul je uitermate goed begeleid worden door een professional om door te zetten en om in de juiste houding te zitten tijdens het uitvoeren van deze oefeningen. De personal trainers hebben erg veel verstand en ervaring op het gebied van het menselijk lichaam, voeding en het geven van personal training. Zo zul je door de personal trainer ook worden gemotiveerd om door te zetten telkens te komen voor de volgende training. Op deze manier kun je veel meer uit je leven halen omdat je bijvoorbeeld geen last meer hebt van een dagelijks middagdip. Met personal training zal de focust kunnen worden gelegd op jouw persoonlijke doelstelling om bijvoorbeeld af te vallen, meer spiermassa op te bouwen of om simpelweg fitter te worden. 

DB sport

Een op maat gemaakt voedingsschema 

Voordat de personal training Rotterdam van start gaat zal er eerst een intake gesprek plaatsvinden met de personal trainer. Tijdens dit kennismakingsgesprek zal er uitgebreid worden gepraat over jouw persoonlijke doelstellingen die je wilt gaan behalen met behulp van personal training en over jouw huidige voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten.