Ieder zijn niveau bij sportschool Breda

Logo bredasc

Ik ben een aantal weken geleden verhuisd naar mijn nieuwe woning in Breda. In verband met de verhuizing moest ik een andere sportschool vinden. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar sportschool Breda om een goede en leuke sportschool bij mij in de buurt te vinden. 

crossfit

Erg veel sportscholen in Breda 

Toen ik op het internet op zoek ging naar sportschool BReda kreeg ik zeer veel zoekresultaten an erg veel verschillende sportscholen. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal website had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de sportschool van Strength & Conditioning mij absoluut het meeste aan. Op de website van de sportschool is erg veel informatie te vinden over waar de sportschool voor staat en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat ongeacht je niveau je welkom bent bij deze sportschool en zowel de leden als de coaches elkaar helpen om vooruitgang te boeken. 

Een bezoek aan de sportschool

Na het lezen van de informatie besloot ik daarom ook een bezoek aan de sportschool te brengen om mezelf in te schrijven. In de sportschool werd ik erg vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers. Ik heb vervolgens een rondleiding gehad en ik besloot om bij deze sportschool te gaan trainen.