Fitness in Nijmegen bij Target PT

Trainer

Wil je graag naar fitness in Nijmegen maar je weer niet zo waar of bij wie? Bij Target Personal Training kun je trainen onder toezicht van gemotiveerde en professionele personal trainers. Alle trainers zijn goed opgeleid en willen samen met jou je persoonlijke doelen halen. Target Personal Training heeft ook personal gyms waar je ook de mogelijkheid hebt om in te sporten. Ze zien hun gym als een plek waar je je thuis kunt voelen. Je kunt er altijd op rekenen dat ze voor je klaar staan, persoonlijke begeleiding krijgt en effectieve trainingen. De gym is sfeervol en er is veel flexibiliteit in de trainingen.

Fitness in Nijmegen

Fitness in Nijmegen bij TPT

Zoek jij een lekkere plek om te fitnessen in Nijmegen? Target personal Training heeft 3 vestigingen. In Nijmegen, Lent en Beek. Wil je spiermassa opbouwen of afvallen en je prettiger voelen in je lichaam door stress te verminderen en gewoon lekker te sporten? Waar je ook naar streeft, Target Personal Training is dé plek waar je aan jezelf kan werken. Ze geven je persoonlijk advies over sport en houden natuurlijk ook rekening met je persoonlijke wensen en doelen.

Sporten

Coaches

Ze hebben 4 coaches.

Nick: al 18 jaar actief in de fitnessbranche en weet wat wel en niet werkt. Hij heeft de opleiding Sport Gezondheid en Management gedaan aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Met Nick ga je samen op weg naar de beste versie van jezelf.

Vivianne: In 2015 is ze afgestudeerd als fysiotherapeute, maar daarvoor werkte ze al in de fitnessbranche. Body Pump, Zumba, Body Balance, Tai-Bo etc. Vivianne haalt er veel energie uit om mensen dichter bij hun doelstellingen te brengen. Hard werken wordt altijd beloond.

Laura: Sportief en leergierig. Laura ziet personal training niet alleen als een bezigheid. Elk avontuur vraagt om een eerste stap.

Jaap: Jaap heeft ook de opleiding Sport, gezondheid en Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gedaan. In zijn ogen is er niks mooiers dan iemand bij staan in een uniek proces om een gezondere leefstijl te krijgen. Verandering zorgt voor ongemak op korte termijn, maar geluk op lang termijn.