Fitness apparatuur leasen

Een van de grootste, zo niet de grootste overwegingen voor een sportschoolbezitter is hoe hij voor apparatuur moet betalen. Aangezien uw apparatuur een groot deel van uw merkidentiteit zal bepalen en zal bijdragen aan zakelijke aspecten zoals lidmaatschapstarieven, verlengingspercentage, reputatie en klantervaring, heeft je de beste apparatuur nodig die je zich kunt veroorloven.

Je heeft twee hoofdopties om de aankoop van uw fitnessapparatuur te financieren: fitness apparatuur leasen kopen. Maar voor de eigenaren en exploitanten van sportscholen die het geluk hebben het geld te hebben om hun apparatuur ronduit te kopen, is dat misschien nog steeds niet de slimste optie. Laten we eens kijken waarom.

Eerste uitgaveBij het leasen van uw apparatuur betaalt je uiteraard in termijnen. Bij het kopen moet je het totaalbedrag vooraf betalen. Het kan verleidelijk zijn om te denken dat het nu verantwoorde is om het nu te kopen, maar zelfs als je het geld op de bank hebt staan, wil je echt het grootste deel van dat geld uitgeven voordat je een enkel lid hebt aangemeld? ?

Volgens conservatieve schattingen bedragen de kosten voor een basisopstelling ongeveer € 15.000. Stel dat je een relatief kleine sportschool hebt met een basismix van weerstandsmachines, losse gewichten en accessoires.

Bij het leasen van uw apparatuur, kunt je deze initiële uitgaven meteen verlagen door geld op de bank te houden om andere inspanningen te financieren, zoals het op de markt brengen van uw sportschool, werving en renovatie en om je te helpen tijdens eventuele magere periodes tijdens uw startfase.

Kwaliteit van apparatuurEen ander groot voordeel van fitness apparatuur leasen en niet kopen, is de kwaliteit van uw apparatuur. Hoewel het niet waar is dat er een of andere geheime leasingclub is die alle fitnessapparatuur van topkwaliteit bezit, betekent dit wel dat je bij leasing uw apparatuur aan het einde van uw eerste leaseperiode kunt ruilen.

Laten we dus aannemen dat je om te beginnen een huurovereenkomst van vier jaar hebt afgesloten, aan het einde van die termijn heeft je de mogelijkheid om de huurovereenkomst af te betalen die niet wordt geadviseerd, of om de huurovereenkomst over te dragen naar een geheel nieuwe reeks apparatuur. Dit betekent dat je nooit extra geld hoeft te vinden om apparatuurupgrades te financieren, tenzij je ervoor kiest.

BelastingvoordelenWanneer je fitness apparatuur leasen, kunt je, afhankelijk van het type lease dat je heeft, voordelen ontvangen bij het indienen van uw belastingen. Als je een operationele lease heeft, komen uw maandelijkse betalingen mogelijk in aanmerking om te worden afgeschreven als bedrijfskosten op uw belastingaangifte. Als extra, niet-fiscaal voordeel zijn deze maandelijkse betalingen normaal gesproken lager en helpen ze de cashflow voor uw bedrijf te behouden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*