afvallen Den Bosch

rulespt-logo-b

Wilt u een helpende hand bij het afvallen? Rules PT helpt u afvallen. Afvallen den Bosch? Bij Rules PT krijgt u personal training en voedingsadvies zodat je gegarandeerd afvalt. De coaches bij Rules PT hebben veel ervaring in personal coaching. Ze hebben vele connecties met fysiotherapeuten, zodat u verzekerd bent van goede begeleiding. ze hebben veel verschillen in training zodat u altijd de training krijgt waar u het meeste resultaat mee behaald.

Mijn ervaring

Ik sport nu sinds een jaar bij Rules PT en heb al hele grote stappen gemaakt. Hun training heeft me niet alleen fysiek sterker gemaakt, maar ik ben mentaal nog veel sterker geworden. Ik ben weer van mezelf gaan houden en ik zit weer goed in mijn vel. In het begin vond ik het spannend het idee van naar een sportschool gaan, daar zullen vast alleen maar hele gespierde mensen rondlopen. Bij binnenkomst bleek dat er allemaal mensen zoals ik sporten en dat vond ik fijn. Ik heb een hele goede vriend ontmoet in de sportschool van Rules PT.

Hardlopen

nieuwsgierig?

U kunt Rules PT op vele manieren bereiken u kunt ze een belletje geven op het nummer

06 – 278 720 50 of stuur ze een mailtje op info@rulespt.nl. U kunt natuurlijk ook even langsgaan.